Vårkänslor!

Man kan nästan inte tro det, men snart är det vår i luften även om vinterkylan och snön legat kvar. Imorgon är det 1 mars och man kan nästan höra fåglarnas kvitter och nya härliga känslor som spritter i kroppen. 

Brudagenten har bytt adress till landet och andas för tillfället lantlig luft. Det för tankarna till ett bröllop med lantligt tema. 

LANTBRÖLLOP

Utan att ruinera sig själv, kan man i en mycket romantiskt miljö gifta sig i det gröna. Varför inte i den egna trädgården om ni har en yta som tillåter detta? 

Äger du ett stort partytält? Annars kan ni enkelt hyra både partytält, infravärmare och möblemang och ha bröllopsmiddagen/festen i er egen trädgård. Duka med olika sorters linne- och spetsdukar, med olika kalendabrar, trasmattor och ängsblommor! Ni sparar pengar och får samtidigt en unik festlokal!

Alla i släkten till exempel kan hjälpas åt att fixa någon del av maten och på så sätt får ni ihop en matbuffé. 

Beställ prinsesstårtor på lokala bageriet och hämta dessa dagen innan (tårtor är ALLTID godare dagen efter när de har saftat till sig). 

Brist på toaletter för gästerna kan enkelt fixas med hjälp av snälla grannar som lånar ut sin egen till de som behöver "pudra näsan" :). 

För fler tips och för hjälp med resten av bröllopet och assistans på självaste bröllopsdagen: Kontakta oss som koordinator!

 

/Brudagenten bröllopskoordinator

 

 

28 feb 2013