Kundbetyg

"Vi är mycket nöjda med helhetskänslan under de månader som vi fick hjälp. Vi kände att Mikaela på Brudagenten var snabb på att få klart för sig vilka personligheter vi var och vad vi var ute efter. Inget problem var för litet eller för stort för att tas upp eller att lösas på ett bra sätt. Vår resa skulle inte gått såhär smidigt om inte Mikaela skulle hjälpt oss hela vägen. Från kaos till ordning! Vårt bröllop blev över förväntan. Kanske till stor del för att Mikaela var där hela dagen och såg till att om något hände så löste hon det. Vi skulle varmt rekommendera Mikaela till andra vänner. En klar femma i betyg! "

 

Erika & Niclas

Bröllopsfotograf: Rebecca Johansson 

Bröllop i Norrköping 1 mars 2014

--------------------------------------------------------------------

"Utan Brudagenten hade vårt bröllop inte blivit så personligt och fantastiskt fint som det blev.

Vi är verkligen evigt tacksamma för all hjälp och så professionell service som Mikaela gav oss. Vi kommer rekommendera Brudagenten till våra vänner som ska gifta sig framöver. På betygskalan 1-5 svarar vi femma på allt!" 

 Max & Matilda 

Hyrde dekorationer, porslin & glas m.m till sitt bröllop i Norrköping

23 augusti 2014

Fotograf: Karin Lundin

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

" Brudagenten levde helt klart upp till våra förväntningar! Det var en ynnest att få ha bröllopskoordinatorn Mikaela med oss på vår resa. Det viktigaste för oss var att Mikaela lyssnade, förstod, genomförde och kommunicerade tydligt. De främsta egenskaperna vi förknippar Mikaela med är engagerad, noggrann, tydlig, inkännande, kompetent och hjärtlig. Bröllopsfesten blev faktiskt bättre än vi både planerat och önskat. Det går knappt att beskriva! Vi som brudpar kunde verkligen slappna av och vara gäster på vår egen fest. Ovärderligt! Nu i efterhand skulle vi nog ha kunnat anlita Brudagenten till fler delar av bröllopet."

Anna & Christoffer

anlitade Brudagenten som bröllopskoordinator på sin bröllopsdag

2015-08-15

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

"Brudagenten var flexibel, lyhörd för våra önskemål och tillmötesgående på alla sätt! 

Vi är så nöjda med allt! Tack återigen!"

 Jessica & Fredrik

Hyrde dekorationer, porslin & glas till sitt bröllop i Norrköping

13 juni 2015

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~